Update maatregelen Corona - 02-10-2020

Het zal je niet ontgaan zijn dat we officieel te maken hebben met de tweede Corona golf. Juist nu er weer een aantal fysieke bijeenkomsten op de agenda staat waarbij onze leden, vanuit verschillende delen van het land, bij elkaar komen.

Tijdens de persconferentie van de minister-president en minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport zijn eerder deze week nieuwe, aangescherpte maatregelen afgekondigd om het aantal contactmomenten terug te dringen met als doel verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

In lijn met deze maatregelen en met het oog op de gezondheid van onze leden, ziet het NVVK-hoofdbestuur zich daarom opnieuw genoodzaakt om alle geplande evenementen tot nader order te annuleren. Bijeenkomsten van de basisgroepen zullen mogelijk online doorgang kunnen vinden. Als je bent aangemeld ontvang je hierover persoonlijk bericht.

Er wordt nog gekeken naar de mogelijkheden om de Algemene Vergadering op 12 november door te laten gaan. We houden je op de hoogte.

De medewerkers van het secretariaat werken weer grotendeels vanuit huis. Hierdoor kan het voorkomen dat het secretariaat telefonisch minder goed bereikbaar is. We verzoeken je dan ook bij voorkeur via e-mail contact op te nemen.

Alleen samen houden we het coronavirus onder controle.

Blijf gezond!

Met vriendelijke groet,
Vincent Grijfrath, secretaris

Terug naar Actueel