Agenda

Binnen de NVVK worden zowel lokale als landelijke bijeenkomsten georganiseerd. Onderstaande agenda geeft een overzicht van alle geplande activiteiten. U kunt ook zoeken op naam, datum of locatie.

Aan alle door de NVVK georganiseerde, vakinhoudelijke bijeenkomsten, wordt door Hobeon een half studiepunt per dagdeel toegekend. Dit geldt niet voor de Algemene Vergaderingen en bijeenkomsten georganiseerd door externe partijen.

 

Maatregelen i.v.m. coronavirus:

Naar aanleiding van de van de nieuwe landelijke maatregelen tegen de verspreiding van COVID-19 heeft het NVVK-hoofdbestuur besloten alle verenigingsactiviteiten tot nader order geen doorgang te laten vinden en ook niets te plannen. Dit als preventiemaatregel om het besmettingsgevaar en daarmee verspreiding van het virus te voorkomen. We houden daarbij de adviezen van het RIVM en de afgevaardigde maatregelen van onze overheid nauwlettend in de gaten. Meer informatie is te vinden op onze speciale COVID-19 pagina. 

Tijdelijk gratis lidmaatschap nieuwe leden
De NVVK wil graag alle beschikbare informatie rondom COVID-19 delen met alle veiligheidskundigen. Daarom introduceren wij een tijdelijk en gratis NVVK-lidmaatschap voor nieuwe leden in de periode van 1 april tot 1 juli 2020. Klik hier voor meer informatie en om het tijdelijk gratis lidmaatschap aan te vragen.


 

Zusterverenigingen:

Agenda Nederlandse Vereniging voor Arbeidshygiëne (NVvA)

Agenda Beroepsvereniging Arbeids- en Organisatiedeskundigen (BA&O)

Filter op:
.
Datum Onderwerp Plaats