arbeidsveiligheid midden aangepast

NVVK

De Nederlandse Vereniging voor Veiligheidskunde (NVVK) is hét kennisplatform voor veiligheidskundigen in Nederland. Met een netwerk van 3.000 veiligheidskundige leden in uiteenlopende disciplines en groepen staan onze leden er niet alleen voor. De NVVK is actief betrokken bij veranderingen in wet- en regelgeving. Ook komt de NVVK op voor de belangen van de leden en veiligheidskundigen in het algemeen.  

Meer informatie

Leden

Het beroep van veiligheidskundige is zeer divers. Diezelfde diversiteit is terug te vinden onder de leden van de NVVK. Het grootste deel heeft een MVK- en/of HVK-opleiding gevolgd, maar ook IVK en MoSHE zijn vertegenwoordigd. Het ervaringsniveau loopt uiteen van pas afgestudeerde veiligheidskundigen tot specialisten met jarenlange ervaring. De NVVK biedt al deze uiteenlopende veiligheidskundigen een platform waar kennisuitwisseling centraal staat, om zo de persoonlijke ontwikkeling van de leden en die van het veiligheidskundige vakgebied te ondersteunen. 

Ga naar 'Mijn NVVK'

Werkgevers

Bent u op zoek naar een veiligheidskundige voor uw bedrijf of project? Dan wijzen we u graag op het register voor Veiligheidskundigen. Dit register waarborgt dat de opgenomen veiligheidskundigen gekwalificeerd zijn. Doel van de registratie is het tonen van de vakbekwaamheid, het niveau en de deskundigheid van een veiligheidskundige.

 

 

Ga naar het register voor Veiligheidskundigen

Zoek een geregistreerd veiligheidskundige

zoeken
Zoek een geregistreerd veiligheidskundige

Lid worden

Benieuwd wat een NVVK-lidmaatschap inhoudt en wat het voordeel is voor u als veiligheidskundige? We hebben alle informatie duidelijk op een rij gezet.

NVVK-jubileum70jr
Meer info

Veiligheidscongres 2019

Congresbeeld NVVK congres2019-smal01

 

Datum: 13 en 14 maart 2019

Locatie: Papendal te Arnhem

Call for abstracts