Publicaties en relevante links

Kennis speelt een grote rol in ontwikkeling. Daarom besteedt de NVVK veel aandacht aan het beschikbaar stellen van relevante informatie, onderzoeken en nieuws. Op deze pagina vindt u een overzicht van de publicaties die de NVVK waardevol acht voor haar leden. Het gaat daarbij zowel om publicaties van de NVVK zelf als teksten van derden. De vereniging draagt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud.

NVVK-leden hebben aanzienlijk meer publicaties tot hun beschikking. Log in of word lid om alle informatie te kunnen raadplegen.

 

NVVKinfo

Sinds 1992 geeft de NVVK het ledeninformatieblad NVVKinfo uit. Op het openbare gedeelte van deze website kunt u slechts één artikel uit ieder nummer lezen. NVVK-leden kunnen op het besloten gedeelte alle artikelen uit alle jaargangen downloaden.

Ga naar NVVKinfo publicaties

NVVK-prijs

Op deze pagina vindt u alle informatie over de NVVK-prijs. Daarnaast kunt u in het overzicht 'NVVK-prijzen per jaar' alle juryrapporten en scripties uit voorgaande jaren bekijken. 

Ga naar NVVK-prijs

Beroepsprofiel veiligheidskundigen

Via onderstaande button kunt u het NVVK Beroepsprofiel voor veiligheidskundigen en bijbehorende brondocumenten raadplegen.

Ga naar Beroepsprofiel veiligheidskundigen

VK2035

Het project 'De veiligheidskundige anno 2035’, afgekort 'VK2035', is een initiatief van de vakgroep Young NVVK. De afgelopen maanden interviewden zij 27 experts.
De experts is gevraagd welke veranderingen zij verwachten. Per thema zijn de interviews gebundeld in tien publicaties.

Lees meer

Vakblad Arbo gratis voor NVVK-leden

In ons vakgebied is het van belang je vakkennis actueel te houden. De NVVK wil een bijdrage leveren aan de vakkennis van haar leden en de ontwikkeling van de veiligheidskunde. Daarom bieden wij bestaande én nieuwe leden een gratis abonnement op het vakblad Arbo aan. Zo krijg je de meest recente arbo-kennis op een toegankelijke manier en nu nóg praktischer. Verdieping, advies en inspiratie staan centraal in dit vakblad. 

 

Meer informatie

Nieuwsbrieven

Tijdschrift voor toegepaste Arbowetenschap

De uitgaven van dit vakblad voor arbodeskundigen zijn terug te vinden op de website van de Nederlandse Vereniging voor Arbeidshygiëne (NVvA).

Lees uitgaven van het TtA