NVVK Vakkennisdag - Wat als jij NU een vraag hebt?

Hoezo probleem, we zijn hier toch verenigd door de wol geverfd...
Ons vak als veiligheidskundige is zo breed dat elke veiligheidskundige wel eens ergens tegenaan loopt waar hij/zij op dat moment geen antwoord op heeft.

PV-20180309-18 SD

Via allerlei kanalen worden we geïnformeerd over onderwerpen die erg interessant zijn en goed om te weten. Maar wat als jij NU een vraag hebt?

Hoe vind je deze mensen binnen de vereniging (of daarbuiten) en hoe kom je met de juiste mensen in contact? Een vraag waarbij we jou nodig hebben om tot een goed antwoord te komen.

Op 21 september organiseren wij een Vakkennisdag waarbij we op zoek gaan naar de antwoorden. Saskia van Dijk RVK® was in staat om de juiste mensen binnen de vereniging te vinden en vertelt over haar ervaringen.

Meer informatie en aanmelden

NVVK - Vakkennisdag ‘Resilience in de huidige corona-samenleving’

Op 26 februari 2021 organiseerde de NVVK de laatste online Vakkennisdag. Ditmaal met als centraal thema 'Resilience in de huidige corona-samenleving’. Hoe ga je nu met deze tijden om ? Hoe vind je jezelf opnieuw uit ? Alles staat op z’n kop. Houd ik m’n baan wel en hoe ziet de wereld er morgen uit ? Je kunt je laten leven met angst als brandstof. Het is je niet kwalijk te nemen. En wat voor betekenis hebben die weerbaarheid en veerkracht dan nog ? Zeker als het je zelf allemaal plotseling overkomt. Wat betekent resilience dan in deze tijd ?

Deze Vakkennisdag is onderstaand terug te kijken.