Gratis naar de Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer

De Vakbeurs Faciliteit & Gebouwbeheer biedt, naast standbezoek, ook 3 dagen een lezingenprogramma in een theater op de beursvloer. Op 9 juni zal ons bestuurslid Martijn Kommer in samenwerking met exposant Mobile Locker een lezing houden over de groei van de aanwezigheid van lithium-ion accu's in kantoren en andere werkomgevingen, voornamelijk veroorzaakt door de explosieve toename van e-bikes in het woon-werkverkeer. 

vakbeursFenG

Hierin vraagt hij aandacht voor de aanzienlijke risico's die deze toename met zich meebrengt. Een herijking van bestaande veiligheidsprotocollen en preventiemiddelen op basis van moderne risicokennis is noodzakelijk. Ofwel: een zeer actueel onderwerp op het snijvlak van brandveiligheid van kantoor- en bedrijfspanden enerzijds en arbeidsveiligheid anderzijds.

Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer (editie 24) vindt plaats van 7 t/m 9 juni a.s. in de Utrechtse Jaarbeurs.
Deze beurs toont de nieuwste producten en diensten m.b.t. werkomgeving, gebouwbeheer/asset management en de ontwikkeling van werkplekken. Een beurs daarom met veel innovaties in uiteenlopende - ook veiligheidskundige - aandachtsgebieden.

Als NVVK-lid kun je je gratis voorregistreren voor een bezoek aan de beurs én het lezingenprogramma.
Na registratie krijg je een QR code toegezonden waarmee je op een dag naar keuze toegang hebt.

 

Lees ook het artikel in het VK-magazine van De Veiligheidskundige (bereikbaar via Mijn NVVK én de Bundeling-app) 'Lithium-ion: netjes opbergen', waarin Martijn Kommer en Jef Hyfte (directeur van Mobile Locker) uitgebreid aan het woord komen over de nieuwe risico's van energieopslagsystemen.