Young NVVK

Young NVVK logo

Welkom op de Young NVVK pagina!

De Young NVVK is een groep voor en door jonge veiligheidskundigen t/m 35 jaar. Ook veiligheidskundigen in opleiding zijn welkom.

Het doel van de vakgroep Young NVVK is om een platform te bieden waarbij jonge veiligheidsprofessionals met elkaar kunnen netwerken, ervaringen delen en kennis vergaren, maar ook waar hun belangen worden behartigd en wordt meegedacht over het professionaliseren en moderniseren van de NVVK. De voornaamste activiteit van de werkgroep is het organiseren van bijeenkomsten waarbij het vergaren / op peil houden van kennis van het vakgebied en het uitwisselen van ervaringen centraal staat. Per jaar organiseren we ongeveer 6 - 8 bijeenkomsten, waaronder:

  • Bedrijfsbezoeken (o.a. Bavaria, KLM, FrieslandCampina, NS, Heineken)
  • Inhoudelijke safety workshops met gastsprekers (sociale veiligheid, business continuïty management, veilig werkgedrag, serious gaming)
  • Netwerkbijeenkomsten (sollicitatietrainingen, netwerkborrels)
  • Bijeenkomsten met gastsprekers
  • Gezellige activiteiten

Om meer indruk te krijgen van waar we ons met Young NVVK mee bezig houden zijn verslagen van onze bijeenkomsten gepubliceerd op onze LinkedIn groep ‘Young NVVK’  en op de NVVK website. Op LinkedIn is Young NVVK ook te volgen via de Showcasepagina.   

Naast de verslagen is er ook een film geproduceerd van een netwerkbijeenkomst die we in 2017 hebben georganiseerd.

Ons bestuur bestaat uit:

Jong en enthousiast over veiligheid, gezondheid, kwaliteit en milieu? Kom dan bij de Young NVVK!

We hopen je binnenkort te mogen begroeten.

Veilige groet,

Young NVVK