Extern - ESS+ by SICUR

Extern - ESS+ by SICUR

The International Security Fair

ESS+ by SICUR is hét toonaangevende internationale veiligheidsevenement van Latijns-Amerika.

De Internationale Veiligheidsbeurs ESS+ brengt toonaangevende bedrijven samen die gespecialiseerd zijn in geavanceerde oplossingen voor de snelst groeiende markten in de regio.

Ter ere van zijn dertigjarig bestaan presenteert ESS+, in samenwerking met SICUR, twee nieuwe exposities: Arbeidsveiligheid en Brandbeveiliging, en Klimaatverandering. Deze toevoegingen benadrukken de betrokkenheid van het evenement voor alomvattende veiligheid en zijn leidende rol in het bieden van innovatieve oplossingen voor toekomstige uitdagingen op het gebied van veiligheid en beveiliging in Latijns-Amerika. ESS+ 2024 omvat vier belangrijke en onderling verbonden sectoren - Elektronische beveiliging, Cybersecurity, Brandbeveiliging en Arbeidsveiligheid - met als doel een allesomvattende beveiliging te waarborgen.

ESS+ by SICUR 2023 bracht 14.040 professionele bezoekers, 324 deelnemende bedrijven uit 32 landen samen.

Voor meer informatie over (collectieve) deelname/bezoek, neem contact op met het Benelux-kantoor van IFEMA MADRID voor kosteloze assistentie en service; INTRASERVICE - +31 180 321346 - info@intraservice.nl

Meer informatie en aanmelden


Datum & Tijd
woensdag 21 augustus 2024
Start - 07:00 (UCT)
vrijdag 23 augustus 2024
Einde - 16:00 (UCT)

Toevoegen aan Agenda

Locatie

Corferias

Bogota
Colombia
--Corferias--
Organisator

IFEMA