## Agenda NVVK HHS study afternoon

## The Hague University of Applied Sciences

De Haagse Hogeschool Johanna Westerdijkplein 75, 2521 EN Den Haag Tuesday, September 23, 2025

## Innovative developments in confined space entry

## **Exploring the Future of Safety, Technology & Practice**

Join industry leaders, safety professionals, and technical innovators for a focused session on **the latest breakthroughs in confined space entry**. From smart monitoring systems to AI-powered hazard detection and cutting-edge cleaning tanks without entering — discover how innovation is reshaping confined space work.

Draft Agenda for the meeting	Duration	Time
Reception	(30 min)	12:30 – 13:00
Introduction and welcome,	(10 min)	13.00 – 13.10
Marius van Alphen, chairman of day for the NVVK region		
Groot Rijnmond		
Confined Space Entry Introduction	(20 min)	13.10 – 13.30
Marius van Alphen		
Automated external monitoring technology	(60 min)	13.30-14.30
Guido Boers (Total Safety)		
Interactive part "		
Measuring equipment when entering confined spaces	(30 min)	2:30-3:00 PM
Khao Nguyen (BA Systemen)		
Interactive part "		
Break, networking opportunity.	(30 min)	3:00 PM –
		3:30 PM
Cleaning tanks without entering, practical example from	(60 min)	3:30 PM –
the Industry.		4:30 PM
Hans Busch (Dow Chemical Terneuzen)		
Interactive part "		
Summary of enclosed spaces		4:30-4:45 PM
Speed networking session		16.45
with drinks and snacks		