Training helder denken online

"Ik merk bij mijzelf dat ik nu vóóraf nadenk over het doel van een tekst en hoe dat doel te bereiken. Ik breng structuur aan in de tekst (beleidsnota, werkinstructies) dankzij deze training. De training laat je nadenken over ‘het waarom ?’ en ‘hoezo ?’ en de conclusies die je eruit mag trekken. In de te schrijven tekst gebruik ik de te verwachten vragen en argumentaties om de tekst te structureren met kopjes, in paragrafen en alinea’s." 

Training Helder Denken - Leer gedachten sneller te ordenen en helder, beter te argumenteren.

De komende maanden staan er 3 online trainingen gepland, van ieder 2 dagdelen. Als veiligheidskundige krijg je dagelijks een overvloed aan informatie en moet je snel complexe beslissingen nemen, adviezen geven, oordelen en je keuzes onderbouwen. De training ‘Helder denken’ gaat je helpen om snel en effectieve denkkracht in te zetten, zodat je valkuilen leert vermijden en beter denkwerk verricht in minder tijd. Ook leer je hoe je je denkwerk helder kan overbrengen en anderen kunt overtuigen van je standpunt.

Wat leer je in deze training?

  • Denkpatronen doorzien
  • Complexe informatie visualiseren
  • Helder analyseren
  • Helder communiceren
  • Goed argumenteren
  • Krachtig overtuigen

550x774.jpgPer training kunnen er maximaal 6 personen deelnemen.

De trainingen staan gepland voor:


Bij aanvang van de training ontvang je het boek ‘Nooit meer de weg kwijt in je brein’ thuisgestuurd, geschreven door Kees Kraaijeveld en Suzanne Weusten, van de Denkacademie.

Aanmelden kan via bovenstaande links. 

 

Training Helder Denken Vanaf 23 juni online te volgen-2.png