NVVK - Regio ANO - Arbeidsongevallen

Het thema van deze regiobijeenkomst zal zijn: Arbeidsongevallen. De aanleiding om voor dit onderwerp te kiezen is de nieuwe standaard werkwijze voor het uitvoeren van ongevalsonderzoek door de Arbeidsinspectie.

De eerste bijdrage komt van mr. Helma van ’t Hof, NIVRE-re. Zij werkt als jurist bij DEKRA Experts en is gespecialiseerd in Personenschade. Haar bijdrage gaat in op de juridische aspecten van arbeidsongevallen. Ook komen praktijkcasussen aan bod. Zo wordt duidelijk wat er zoal komt kijken bij de afhandeling van arbeidsongevallen.

De tweede bijdrage wordt verzorgd door Rob Paumen en Jorn Kerkhof, beiden werkzaam bij de Arbeidsinspectie. Zij zullen ons informeren over de aanleiding van Arbeidsinspectie om de werkwijze voor ongevalsonderzoek te veranderen. Het proces bij een meldingsplichtig arbeidsongeval wordt toegelicht. Daarnaast zullen zij hun ervaring tot nu toe delen.

Voor het programma, de routebeschrijving en informatie over het parkeerterrein bij Dekra, kijk in het blok hiernaast.

Datum en tijdstip:
2023-09-27T16:00:00 2023-09-27T19:30:00
Locatie:
Dekra
Adres:
Meander 1051
6825 MJ Arnhem
Organisatie:
NVVK - Regio ANO
Aanmeldperiode:

Deelname is gratis voor NVVK leden. Niet leden zijn welkom tegen betaling van €35,00. U ontvangt hiervoor een factuur.*

*Als u zich aanmeldt en vervolgens zonder afmelding vooraf (minimaal 2 dagen van te voren) afwezig bent, worden de kosten aan u doorberekend. Geen handtekening op de presentielijst betekent een factuur!