Altijd al willen weten wat de invloed van thuiswerken is op teamvorming en of er nog genoeg kans is om te vlooien? Ontdek in dit unieke webinar wat een team maakt en hoe dit in een virtuele omgeving onder druk staat. De Young NVVK heeft  een online seminar opgezet in samenwerking met Patrick van Veen. Patrick is gedragsbioloog en gebruikt zijn kennis van apen en biologie om managers en medewerkers uit organisaties inzicht te geven in organisatiegedrag. In de media is hij regelmatig te zien en te horen als gedragsdeskundige. Daarnaast is hij Global Chair van het Jane Goodall Institute.

In dit online seminar laat hij mensen in de spiegel kijken om iets te leren over ons (oer-)gedrag. Hij spreekt niet alleen over werk gerelateerde thema’s zoals leiderschap en teamvorming, maar trekt ook de parallel met veiligheid in de huidige omstandigheden met bijbehorende beperkingen. Kortom, deelname aan dit seminar is een must voor alle veiligheidskundigen.

Heeft u nu al vragen voor Patrick die u graag beantwoord ziet worden tijdens het seminar? Stuur de vragen dan nu al naar ons op via youngnvvk@veiligheidskunde.nl.

Voor de start van het seminar ontvangt u per mail de link voor deelname.

 

Kopie van Kopie van laatste online trainingen van 2020-4

 

Deelname is gratis.