NVVK - Webinar Van Schijnveiligheid naar veiligheid. Wanneer is welk mondmasker geschikt?

HIER vindt u de link naar het Webinar.

De NVVK organiseert, van 20.00 tot 21.00 uur, voor het eerst in haar bestaan een onlinebijeenkomst speciaal voor haar leden! Tijdens dit webinar zal het correcte en veilige gebruik van mondkapjes centraal staan. Verschillende interessante sprekers komen aan bod en informeren u over de laatste stand van zaken rondom het gebruik van mondkapjes. Via onze speciale COVID-19 pagina hebben wij al meerdere artikelen en WhitePapers gepubliceerd rondom dit onderwerp, op 23 juni laten wij de experts ook rechtstreeks hun visie met u delen.

Uiteraard is er tijdens dit webinar ook de ruimte om uw vragen te stellen aan de experts. Namens het NVVK-bestuur wordt het webinar begeleid door Jurriaan Cals en Kees van der Blom.

 • Jos Putman
  Sinds het uitbreken van de COVID-19 crisis is Jos Putman meermalen in de media verschenen om zijn visie te delen op het gebruik van Mondkapjes. Jos Putman is gespecialiseerd in Persoonlijke Beschermingsmiddelen (PBM). Hij werkte recent onder meer mee aan een TV-item van Radar over het correcte gebruik van mondkapjes.

  Jos bespreekt onder meer het verschil PBM’s en Medische maskers en dat wat er in het OV wordt voorgeschreven.

 • Jan Willem de Winter
  Jan Willem de Winter is werkzaam bij IMBEMA als Specialist Respiratory Protection. Hij heeft kennis van adembescherming opgedaan bij uiteenlopende bedrijven, van een eenmanszaak tot fabrieken met meer dan 1000 werknemers.

  De juiste adembescherming is niet iets wat je in een winkel koopt.

  Tijdens het webinar bespreekt Jan Willem waar mondmaskers nou wel en nou niet tegen beschermen. Tevens gaat hij in op het verschil in efficiency van verschillende mondmaskers.

 • Leon Vaassen
  Leon Vaassen is eigenaar van Vaassen Textile Consultancy. Zij adviseren confectieondernemingen, textielbedrijven, wasserijen en (institutionele) gebruikers van textiele producten zoals de overheid, zorginstellingen en grote en middelgrote ondernemingen in de industrie en dienstverlening bij de correcte aanschaf van onder meer mondmaskers.

  Leon bespreekt onder meer welke eisen worden gesteld aan importeurs ten aanzien van de kwaliteit van mondmaskers. En hoe kan het dat de prijs van maskers, sinds het begin van de corona crisis acht keer zo hoog is geworden?

Om deel te nemen dient u zich te registreren. Bent u niet in staat om op het aangegeven tijdstip deel te nemen? Het webinar wordt opgenomen en deze opname wordt gedeeld met de leden.

Als u zich heeft aangemeld ontvangt u in de bevestiging een link voor deelname aan de online bijeenkomst. Omdat deze bijeenkomst slechts 1 uur duurt worden er geen punten aan toegekend.

Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Datum en tijdstip:
2020-06-23T20:00:00 2020-06-23T21:00:00
Locatie:
ONLINE
Adres:


Organisatie:
NVVK hoofdbestuur
Aanmeldperiode: