NVVK - Safety Forward

Van goed naar fantastisch

Het veiligheidsdenken kent een grote geschiedenis. Tijdens deze online editie van Safety Forward wordt daarom stilgestaan bij een van de grondleggers van ons mooie vakgebied, Herbert William Heinrich en welke invloed hij vandaag de dag nog steeds heeft. We gaan daarnaast in op mogelijkheden die we nu en in de toekomst hebben om veiligheidsverandering tot stand te brengen. Denk daarbij aan datadriven gedragsverandering. We worden steeds een stapje beter! 

 

Wilt u het webinar nogmaals bekijken, klik dan op deze Youtube link: https://youtu.be/T7RCXylnNSg 

Veel (terug)kijkplezier! 

 
    
 
Safety Forward 2021-4

 

Tijdens Safety Forward gaan Sander Kraaijenbrink, Voorzitter Young NVVK, en Chris Loos, Head of Partner Management International bij Quentic, in gesprek met drie professionals. Het programma biedt voldoende ruimte voor inbreng van deelnemers thuis. 

Sprekers

Carsten Busch

Senior Adviseur Arbeidsveiligheid bij Politidirektoratet (Noorwegen)

Auteur Safety Myth 101 en Veiligheidsfabels 1-2-3

Carsten-Busch_IV2020.jpg
gerd-jan-frijters.jpg

Gerd-Jan Frijters

Oprichter D&F

Auteur o.a. Integraal Compliance Management en Brainsafe

Frits Carlebur

Product manager Bolster Safety

Schermafbeelding 2020-12-10 om 16.55.42.png

Datum en tijdstip:
2021-01-20T10:30:00 2021-01-20T12:30:00
Locatie:
Adres:

Online
Organisatie:
Young NVVK
Aanmeldperiode:

  • Deelname is gratis voor iedereen. 
  • Aanmelden is verplicht via deze website. 
  • U ontvangt voor de start van het event per mail de deelnamelink
  • Met uw aanmelding voor deelname aan Safety Forward gaat u ermee akkoord dat uw gegevens gedeeld worden met de organiserende partijen. 

 

Organiserende partijen

 

Young NVVK logo.png

De Young NVVK is een groep voor en door jonge veiligheidskundigen t/m 35 jaar. Ook veiligheidskundigen in opleiding zijn welkom.

Het doel van de vakgroep Young NVVK is om een platform te bieden waarbij jonge veiligheidsprofessionals met elkaar kunnen netwerken, ervaringen delen en kennis vergaren, maar ook waar hun belangen worden behartigd en wordt meegedacht over het professionaliseren en moderniseren van de NVVK.

 

 

Schermafbeelding 2020-12-10 om 17.10.13.pngBreid uw kennis uit met de Quentic-resources: deskundige kennis en best practices op het gebied van arbeidsveiligheid, milieumanagement en duurzaamheid. Ontdek relevante trends, nieuwe strategieën en inspiratie voor uw versterkte HSE-management.

 

 

Schermafbeelding 2020-12-10 om 17.07.40.pngVerhoog de vakbekwaamheid en het veiligheidsbewustzijn van medewerkers met screening, onboarding en continuous learning. Bolster Safety heeft als missie om trainingen in de (petro)chemie, bouw en infra effectiever te maken en daarmee de vakkennis en het veiligheidsbewustzijn van medewerkers te verbeteren.