NVVK - Algemene Vergadering


De agenda plus overige vergaderstukken van de Algemene Vergadering worden gepubliceerd op het besloten deel van de website (inloggen vereist). Hier vind je tevens een schriftelijke reactie op de actiepunten van de vorige vergadering.

Aangezien het een online AV betreft, verzoeken wij je om vragen voor de rondvraag zoveel mogelijk vooraf via mail in te dienen bij het secretariaat: nvvk@veiligheidskunde.nl.
Let op: dit kan tot 72 uur voor de start van de vergadering. Vragen moeten dus bij ons bekend zijn vóór maandagmiddag 14 juni 2021 15.00 uur. De vragen die van tevoren gesteld zijn worden tijdens de Algemene Vergadering behandeld.

Behalve de vaste agendapunten die horen bij een Algemene Vergadering, zal Rob van Houten verslag doen van de vorderingen rond de hervorming van de verenigingsorganisatie en zal er een verenigings-app geïntroduceerd worden die we gaan gebruiken als NVVK voor de communicatie met en door de leden. Mooie ontwikkelingen die we graag met jullie delen.

Ten slotte nog de oproep voor kandidaten voor de kascommissie. Heb je cijfermatig talent en wil je dit ten dienste stellen van onze vereniging, meld het dan vóór maandagmiddag 14 juni 15.00 uur bij het secretariaat:  nvvk@veiligheidskunde.nl.

Let op; wanneer u bent ingelogd op de website ziet u rechts alle documenten benodigd voor de vergadering staan. Wij verzoeken u deze documenten door te nemen voor de start van de vergadering. 

Aanmelden voor deze vergadering is verplicht in verband met toezending van de link om deel te nemen. U moet hierbij ook uw mobiel telefoonnummer vermelden. Aanmelden kan tot dinsdag 15 juni!
Inloggen voor de vergadering gaat via 2staps verificatie. Hoe dit precies in zijn werk gaat, kunt u lezen in de Handleiding bijwonen van een online ALV. U vindt dit document in het documentenoverzicht op deze pagina.

Datum en tijdstip:
2021-06-17T15:00:00 2021-06-17T17:00:00
Locatie:
Online
Adres:


Organisatie:
NVVK hoofdbestuur
Aanmeldperiode: