NVVK - Algemene Vergadering

Op 12 november staat de eerstvolgende Algemene Vergadering gepland. Vanwege de aangescherpte maatregelen rondom Corona zal deze ONLINE plaatsvinden van 15.00 tot 17.00 uur.

Omdat het een online vergadering betreft, verzoeken we leden vragen voor de rondvraag zoveel mogelijk vooraf via mail in te dienen bij het secretariaat: nvvk@veiligheidskunde.nl 
Let op: dit kan tot 72 uur voor de start van de vergadering. Uw vragen moeten dus bij ons bekend zijn voor maandagmiddag 9 november 15.00 uur.

Naast de vaste agendapunten staat een presentatie over de toekomst van onze vereniging op de planning. De NVVK heeft een ambitieuze missie: "samen ervoor zorgen dat onze vereniging hét expertisecentrum voor veiligheidsvraagstukken in Nederland wordt".

Een werkgroep bestaande uit leden zoekt naar een passende organisatievorm die helpt deze missie te realiseren. Het resultaat van de zoektocht tot nu toe wordt gepresenteerd en overige leden worden uitgenodigd om mee te helpen.

Let op; wanneer u bent ingelogd op de website ziet u rechts alle documenten benodigd voor de vergadering staan. Wij verzoeken u deze documenten door te nemen voor de start van de vergadering. 

Aanmelden voor deze vergadering is verplicht. U moet hierbij ook uw mobiel telefoonnummer vermelden. Inloggen voor de vergadering gaat via 2staps verificatie. Hoe dit precies in zijn werk gaat, kunt u lezen in de Handleiding bijwonen van een online ALV. U vindt dit document in het documentenoverzicht op deze pagina. 

Datum en tijdstip:
2020-11-12T15:00:00 2020-11-12T17:00:00
Locatie:
Adres:

Online
Organisatie:
NVVK hoofdbestuur
Aanmeldperiode: