Extern - Human Factors NL Jaarcongres 2021: Let’s get physical!

Gebaseerd op het thema ‘Let’s get physical!’ wordt op dit moment hard gewerkt aan een programma waarin we aandacht besteden aan de meest actuele onderwerpen binnen dit thema. Zoals jullie inmiddels van ons gewend zijn, biedt het congresprogramma plenaire sessies met inspirerende keynote sprekers en parallelle sessies verzorgd door experts uit het bedrijfsleven en kennisinstellingen.

Datum en tijdstip:
2021-11-02T09:00:00 2021-11-02T17:00:00
Locatie:
Faculteit Industrieel Ontwerpen, TU Delft
Adres:

Delft
Organisatie:
Human Factors NL
Aanmeldperiode:

LIVE OF ONLINE?
Wij hopen van harte dat we jullie in november allemaal weer live mogen ontmoeten. De organisatie is er dan ook op gericht dat we het congres plaats kunnen laten vinden op de faculteit Industrieel Ontwerpen van de TU Delft. Mocht dit onverhoopt niet lukken, dan kunnen we met de ervaring uit 2020 wederom snel schakelen naar een digitale variant of een blended (onsite en online) variant. Als congrescommissie houden wij de actuele ontwikkelingen omtrent het COVID-19 virus nauwlettend in de gaten. Voor de organisatie van ons congres is het uitgangspunt dat wij te allen tijde de geldende actuele adviezen van het RIVM en de actuele overheidsmaatregelen zullen volgen.

EEN BIJDRAGE LEVEREN?
Alle leden zijn van harte uitgenodigd om een voorstel in te dienen voor een parallelle sessie of een presentatie in één van de parallelle sessies in te dienen. Heb je een onderwerp dat past binnen het thema ‘Let’s get physical!’, dan zien wij titel en een korte samenvatting graag tegemoet (uiterlijk 31 mei) via congrescommissie@humanfactors.nl.

Voor meer informatie of inschrijven klik HIER