Kees van der Blom

Ik ben na het behalen van mijn MVK in 2004 lid geworden van de NVVK. In 2008 ben ik ook afgestudeerd voor de HVK-opleiding en in 2012 heb ik de MoSHE-opleiding aan TU Delft TopTech succesvol afgerond.
Mijn roots liggen in de koopvaardij en de havensleepdienst van Rotterdam. Inmiddels werk ik al bijna 40 jaar in de railsector, sinds 2004 als fulltime veiligheidskundige. Momenteel werk ik bij Strukton Rail Nederland bv. Dit bedrijf houdt zich bezig met onderhoud aan en vernieuwing/nieuwbouw van de railinfrastructuur in Nederland en daarbuiten. Mijn specialiteit ligt op het gebied van railvervoer met zware goederentreinen t.b.v. aan- en afvoer van alle materialen en middelen die nodig zijn voor het bouwen, onderhouden en vernieuwen van de railinfrastructuur. Zelf heb ik ook de opleiding tot treinmachinist gevolgd, om te weten en te ervaren hoe het voor werknemers is om in vervoersland te werken.
Sinds 16 november 2017 ben ik door jullie gekozen als lid van het hoofdbestuur van de NVVK. Ik wil me sterk maken voor het verder versterken van de beroepsgroep van veiligheidskundigen. Dat doe ik door met een luisterend oor en met raad en daad alle leden, junior en senior, te dienen, te stimuleren en daar waar gevraagd te vertegenwoordigen.

PV-20180309-41 FG