Alternatief en online; De Algemene Vergadering.

1 voetbalstadion, 3 camera’s, 4 bestuursleden, 10 stemmingen en bijna 100 online deelnemers. De Algemene Vergadering (AV) van dit jaar in cijfers samengevat. Vanuit het PEC Stadion in Zwolle werd voor de eerste maal de AV online georganiseerd, vanwege de geldende Corona maatregelen was het niet mogelijk om een fysieke bijeenkomst te organiseren.

0

Het gehele bestuur was ook niet fysiek aanwezig op 1 locatie maar gelukkig konden wel alle bestuursleden, net als bijna 100 andere leden de vergadering online volgen. Een totaal andere ervaring voor veel leden maar wel een ervaring die als positief is ervaren blijkt uit de reacties die het secretariaat mocht ontvangen.

  •  “Bedankt voor dit overleg, erg handig online, scheelt reistijd. Voor herhaling vatbaar.”
  • “Prima verlopen , juiste oplossing voor de huidige situatie.”
  •  “Online betekent toch dat de interactie minder is, de helderheid van de ingebrachte punten is duidelijk hoger.”

Veel enthousiasme was er ook voor de successen van de vereniging in het afgelopen jaar. Onder meer de Covid-19 leden actie, de georganiseerde webinars en het geïntroduceerde Kennisportal konden op veel instemming rekenen. De bestuursleden Andre Vuijst, Louis Nijland, Saskia van Dijk, Jurriaan Cals en Kees van der Blom zijn tijdens de AV allemaal herbenoemd voor een nieuwe periode. Samen met de overige bestuursleden en vrijwilligers gaan zij ook in 2021 werken aan de nieuwe successen voor de NVVK!

De documenten behorende bij deze vergadering zijn op deze pagina terug te vinden. 

Terug naar actueel