Tijdelijk en gratis lidmaatschap NVVK voor nieuwe leden

De COVID-19 maatregelen, afgekondigd door de Rijksoverheid, hebben een grote impact op de gehele samenleving en bedrijfsleven. Vele functionarissen zijn op zoek naar gevalideerde informatie die hen kan helpen bij het geven van advies en nemen van besluiten.

De informatievoorziening en bronnen rondom het COVID-19 virus zijn enorm. Als NVVK hechten wij veel waarde aan correcte informatievoorziening en kennisdeling. Vanuit onze maatschappelijke verantwoordelijkheid vinden wij het belangrijk om correcte en relevante informatie te delen. Daarom hebben wij een openbare COVID-19 pagina op onze website toegevoegd met daarop alle informatie verzameld die relevant is voor de veiligheidskundige en risicoprofessional.

Op het besloten deel van de website is nog meer COVID-19 informatie beschikbaar. Technisch is het op dit moment zo geregeld dat deze bronnen alleen toegankelijk zijn middels een inlog. Als NVVK willen wij juist in deze moeilijke en onzekere tijd vanuit een maatschappelijke verantwoordelijkheid alle geïnteresseerde professionals toegang geven tot de beschikbare informatie over COVID-19.

Omdat toegang tot deze gegevens alleen mogelijk is d.m.v. een lidmaatschap en daarbij behorende inloggegevens, introduceren wij een tijdelijk en gratis NVVK-lidmaatschap.

Iedereen die zich tussen 1 april en 1 juli 2020 aanmeldt, heeft toegang tot alle beschikbare informatie.

Als tijdelijk lid krijgt u:

  • Toegang tot het NVVK-Kennisportal incl. artikelen over COVID-19
  • 2-wekelijkse update per mail met relevante veiligheidskundige informatie
  • COVID-19 gerelateerde updates per mail
  • Toegang tot het digitale NVVKinfo archief
  • Vakblad NVVKinfo

Voorwaarden voor het tijdelijk gratis lidmaatschap:

  • Iedereen die lid wordt in de periode 01-04-2020 tot 01-07-2020 ontvangt tot 1 juli het gratis lidmaatschap (aanmelding op bijvoorbeeld 13-06 betekent nog 2 weken gratis lidmaatschap)
  • Lidmaatschap stopt automatisch op 30-06-2020
  • Wanneer een nieuw lid zelf aangeeft het lidmaatschap te willen continueren, pas dan wordt het lidmaatschap per 01-07-2020 omgezet naar een betaald lidmaatschap
  • Deze speciale dienstverlening geldt alleen voor nieuwe lidmaatschappen

Vul onderstaand formulier in en klik op 'verzend' om u aan te melden voor het gratis en tijdelijke lidmaatschap.

Aanmelden lidmaatschap